Nejnovější recenze ze sekce Nosiče na kolo
- Jednoduchá instalace, funkční
vše ok
- zatím jsem ho nevyužil,ale myslím,že s brašnou,která na něj pasuje nemá chybu.
nic
- Attachment system to bike is very easy and accommodates different frame geometries easily.
- Rigid construction.
- Very stable.
- Great for a rackpack or full on touring with panniers.
- Minor inaccuracies in construction, plastic top plate misaligned due to inaccurate drilling of mounting holes.
As with all Force products I have purchased this product is great value for money for acceptable quality of construction.
S nosičem jsem spokojená, splnil mé očekávání. Dle mého názoru kvalitní výrobek.
OK
Verk BR5013
Přidáno: 30. května 2023
(naposledy upraveno 30. května 2023)
Zakoupeno v SMD LEDzarovky.cz
- Držák nepasuje na koš (asi k jinému typu). Nezbývá, než přetvořit na systék DoDo (kdo nezná, tak Dodělej Doma)
Tak zase za tu cenu jsem mohl těžko očekávat něco dokonalého a bez jediné chybičky. Nechám si to a nebudu reklamovat, ale nezručné zájemce varuji.
- Zpracování nosiče, je celkem OK.
- Zadní odrazka.
- Zadní el. osvětlení / svítí celkem OK.
- Zadní osvětlení, je velmi náchylné na poškození / není nijak bytelné.
- Osvětlení nemá vlastní napájecí zdroj / tato informace o napájení, v eshopu zcela chybí.
Bylo by dobré překonstruovat zadní osvětlení / aby bylo na pevno součástí rámu nosiče, neboť, v této konstrukční podobě (křehký plast, v zavazadlovém prostoru, kde se manipuluje se zavazadly), mu nedávám mnoho bodů. Osvětlení je dost chatrné, a navíc bez vlastního napájecího zdroje.
- Lze použít na kolo s 29´´ pneumatikami, i když jen do šířky 2,35´´.
Dva šrouby, na kterých spočívá celá váha nákladu jsou silně poddimenzované (M5). Již několikrát se mi zlomily. Nahradil jsem je M6.
pěkně zpracovaný
prozatím žádné, musím vyzkoušet v terénu....
Bontrager BackRack Deluxe MIK
Přidáno: 20. května 2023
(naposledy upraveno 20. května 2023)
Zakoupeno v Ski a Bike Centrum Radotín
dobrý držák na kolo
Nosič v pořádku. je potřebný k brašně CarryMore
MÍNUS : DOSUD JSEM TY DVA ZADNÍ NOSIČE ZAVAZADEL VHODNÉ I NA 29" E-KOLA NEOBDRŽEL !!!!!
KDY ASI TAK DOJDE K NAPLNĚNÍ JIŽ 6 DNÍ ZAPLACENÉ OBJEDNÁVKY ???
Milan Parsch, v. r.
- Výborný tuhý nosič
- Nízká hmotnost
- Přiložený gumicuk v podstatě nepoužitelný.
Vynikající, tuhý, spolehlivý, přitom velmi lehký nosič. Příložený gumicuk je spíše nepoužitelný - ale nahradil jsem smyčkami z gumového provazu.
- rychlá montáž a demontáž, možnost připevnit držák na zadní světlo
- výborný systém nacvaknutí brašny
- je možné použít různé velikosti brašen ze systému MTX
- různé držáky na blikačky / odrazky
Vypadá sqvěle, doufám, že bude i tak funkční po namontování na 29" e-kolo. Zatím odpočívá v regálu.
Poměrně lehký na daný typ konstrukce. Systém MTX v případě brašny se stejným systémem je opravdu perfektní. Brašna se jednoduše vysune nebo zasune. Držák drží na sedlovce výborně. Myslím, že type E je nejvíc univerzální držák s využitím na různé velikosti rámu.
Rychloupínák není moc šťastně vyřešen. Zachytává kalhoty,jeho konec je ostrý.