Nejnovější recenze ze sekce Nosiče na kolo
lehký ,praktický nosič ,během delší jízdy se povolil /otřesy /šroub zajištující připevnění nosiče k sedlovce ,vyřešeno přidáním pérové podložky
- Solidní zpracování, lze i na kotoučovky, zatím testuji krátce, ale už teď velká spokojenost bez námitek. Splňuje mé očekávání.
- Navod je na nic, aspon ze tam je malo součástek a clovek to domysli
- Potreba 3 druhu imbusu, ani jeden neni prilozeny
- Podle navodu se srouby maji dotahnout rukou, hodne stesti
- Bocni vzpery na sirku nepasuji na kolo, musi se silou roztáhnout, ale je to hlinik, takze to neni problem
- Bocni V vzpery se maji zasunout do takovych vyrustku na nosici, jenze jsou svareny pod jinym uhlem takze to nejde. Musel jsem je tam zatlacit kladivem a i to nestacilo. Diry na srouby se neprekryvaly a tak bylo potřeba vrtackou diry srovnat.
Nechal bych to montovat designera a vyrobce, at mi to ukazou jak to udelaji bez naradi, jen pomoci rukou...
Nepisu to jako nevyhodu, mozna za to muze kolo, ale spojovaci tycky po prisroubovani ke kolu pod sedlo na misto tomu urcene uz nepasovali k upevnovacimu sroubu na nosici. Musel jsem jednu tycknu ohnout, aby ke sroubu dosahla.
+ Kvalitní uchycení kompatibilní brašny nebo košíku.
+ Integrovaná schránka na nářadí nebo drobnosti.
- Nemá integrovaný blatník.
Plní to co má.
- jednoduchá manipulace
- prostorná brašna pro jednoho
- Kvalitní zpracování
drzi a na kole vypada pekne
super nosič
- Kvalitní provedení
- Zatím nevím
Pěkný a pevný
- kvalitní nosič
- možnost přizpůsobit výšku i vzdálenost rámu což není samozřejmost
Pŕehlédla jsem limity tohoto výrobku a proto nepasoval.Nosič do š 12 cm se těžko schàní
- rychlá montáž na různé rámy, stabilní, snese větší zatížení
zatím nic
Výborná věc pro starší lidi, když je nákupní koš snímatelný z držáku kola či tříkolky a je tedy vždy po ruce i s nákupem.
Náš děda si nákup uloží do koše již v obchodu, pak připne na řídítka a doma si nákup donese až do domu.
Velice praktická věc.
- prostorný košík
- snadné přicvaknutí na klickfix adaptér
velmi kvalitní výrobek
- Lze použít na celoodpružené kolo nebo tehdy, pokud máte krátkou sedlovku a upínací nosič se tam nevejde.
- Zatím žádná
Ok
- kvalita
Všem doporučuji pevnost a kvalita výrobku.
Zobrazuji 341 - 360 ze 500 recenzí « Předchozí 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Další »