Nejnovější recenze ze sekce Nosiče na kolo
Ideální pro kola, která nemají přípravu (navářky) pro klasický nosič. První montáž vyžaduje více času, je potřeba vše složit a smontovat.
Tento držák brašny na sedlovku jsem si pořídil, protože nechci vozit na kole věci v batohu na zádech. Držák je lehký, snadno se nasazuje a v případě potřeby i demontuje (např pro přepravu kola). Mám na něm brašnu pro lehčí věci (odhadem do 5 kg - např. věci k vodě na plavání). Pro mé potřeby mi vyhovuje, že nemusím mít namontovaný klasický držák na rám a na něm klasickou brašnu, kterou jsem vozil poloprázdnou. A jak jsem zjistil při jízdě na kole v mokru, držák rovněž docela dobře plní funkci zadního blatníku.
- skvělý nápad na uchycení
- design
- mohlo by to být levnější
Brašny a nosiče s upínacím systémem Pak-Rak jsme objevili asi před 2 roky a dnes jej používá celá naše rodina.
Jsme spokojení. Díky!
- Jednoduchá instalace
Nosič je lehký, variabilní, dle návodu lehce sestavitelný. Popis nosiče sedí se skutečností. Dobrá cena.
Elops 100
Přidáno: 9. července 2024
(naposledy upraveno 9. července 2024)
Zakoupeno v Decathlon
- Zadní nosič na kolo jsem si nechal přímo namontovat na prodejně Decathlon. S výrobkem jsem spokojen.
- Super
KIK KX5054
Přidáno: 6. července 2024
(naposledy upraveno 6. července 2024)
Zakoupeno v Slevato.cz
Vyzkoušeno a vše v pohodě :-)
- Velmi lehký a pevný nosič.
Rhinowalk J001
Přidáno: 26. června 2024
(naposledy upraveno 26. června 2024)
Zakoupeno v Datram Praha
Boční "klec" trubky jsou krátké a když nasadíte boční tašky tak se při jízdě mohou dostat do špic a je to nebezpečné. Rozhodně to není dobrá kontrukce.
Levné, kvalitní, dostupnost
Ikonka KX5088 přední černý
Přidáno: 24. června 2024
(naposledy upraveno 27. června 2024)
Zakoupeno v Allegro.cz
- Jednoduché zavěšení i odebrání košíku.
- Splní svůj účel
Lepší zpracování než podobný výrobek např. zn. Arsenal.
Slušné zpracování. Určitě kvalitnější než stejný výrobek zn. Arsenal.
- Šel přimontovat na rám o šíři 180 mm. Překvapivě lehký.
- Mohl by mít v balení sadu delších šroubů. Také hliníkové packy, kterými se připevňuje nahoru na rám by mohly být delší nebo jej prodávat ve variantě s delšími.
Jak psáno je pro rám do L. Mám. XL a myslel jsem ze bude dobře, ale musel jsem vrátit a vzít do tvaru V
- Dobrá cena. Jednoduché uchycení na přední řídítka.
- kvalita zpracování
- není možno uchytit do každého nosiče, rozpětí úchytů držáku pouze 12 cm
- pasuje
nic
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »