Nejnovější recenze ze sekce Nosiče na kolo
- dobře sedí
Zatím nenamontováno
Mohu jen doporučit prodejce skvělí komunikace skvělá jak přes tel tak e-mail
Kvalitní výrobek a velká spokojenost
- pracná montáž, uvidíme při jízdě v terénu, na druhém kole mám to samé od THULE a je to jiná kvalita. doporučuji Thule
vše OK
- Nevhodný pro 29", krátké vzpěry k sedlu
- Neexistující dodatečné delší vzpěry
- cena a kvalita provedení
- Horizontální fixace nosiče k rámu je konkrétně pro můj model elektrokola Crussis krátká, nebyl by vodorovně, ale poradil jsem si
- Nepovedená konstrukce, po smontování se vše prohýbá. Na 29" kola horní mezera cca 2 cm. Při zatížení cca 5 kg se dotýká pláště. Naprosto nepoužitelné.
Topeak MTX BeamRack A
Přidáno: 22. května 2024
(naposledy upraveno 22. května 2024)
Zakoupeno v Allegro.cz
- Velmi kvalitní lehký
Pár zakroucených drátů co splní účel, pro který byly vytvořeny. Nic excelentního ani hrozného. Asi na tom není co pokazit.
“Asurčitě” nejlepší volba ze všeho, co je na trhu. Jestli máte kolo, které není připravené na montáž nosiče a nevyhovuje vám nosič, připevňovaný na sedlovku, rozhodně tenhle typ doporučuji. Nasazení jde dobře a vypadá to skvěle. My ještě na nosič doplnili box. Vše drží, nic se nehýbe. Mezi zadní kolo a nosič se vešel i blatník (také montovaný dodatečně).
Mám zatím krátce ale zdá se být kvalitní produkt. Instalaci dle videa zvládne každý. Je stabilní, dobře sedí na mém eMtb. Doporučuji.
Košík je super.Husté oka, takže nic nevypadne.
Montáž bud přes kovové destičky nebo stahovačkami
- Velmi pevný
- Lehký
- Rozumná cena
- Rychlá montáž a demontáž na podsedlovku
Za mě rozhodně dobrá volba
- Rychlá jednoduchá montáž, skvěle drží na sedlovce i při svižné jízděv těžkém terénu, nosnost dostačující, patent pro rychlé nasazení a odejmutí brašny je naprosto super.
- stabilní a pevný
- přijatelná cena
- u pláště 29 se pod nosič už nevejde blatník
Mezi nosič a plášť 29x2,25 se mi nevejde blatník. Musel jsem nosič zvednout o 1-2 cm doma udělaným prodloužením z plechu.
Jinak nosič zatím vypadá pevně a stabilně.
splňuje pčekávání. Je dostatečně lehký, ale robustní.
- skvělý nosič na brašny Ibera se supr uchycením. Použito na elektrokolu Haibike. Montáž bez problému
- Velice kvalitní zpracování
- Plní svůj účel
- Snadná montáž na přední vidlici (odpruženou) i demontáž
- Možnost upravit nosič do vodorovné pozice na všech typech kol
- Lehký
- Kompatibilní s mnoha doplňky Topeak
- Kompatibilní s košíkem Thule Pack n Pedal
- Zatím jsem nenalezl
Velice kvalitní nosič na přední odpruženou vidlici. Sháněl jsem něco pro příležitostný transport psa (9,5 kg) a v kombinaci s Thule Pack n Pedal jsem nalezl toto skvělé řešení. Košík se psem nemohu umístit na zadní kolo kvůli požadavkům na nosnost a karbonovému rámu, na který se nedoporučuje uchycovat nosič. Navíc pes chce být vždy vpředu :-) A takhle ho mám i pod lepší kontrolou. Opravdu skvělý produkt a cena v dnešní době odpovídající kvalitě.
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »