Nejnovější recenze ze sekce Nosiče na kolo
- dobrá kvalita
- knírač malý (7,5kg) je to tohoto košíku velký
Nosič vypadá v pořádku, ale na moje přední brašny Ortlieb je nopoužitelný. Tak jsem ho musel vrátit zpět do obchodu.
- Prostorný
košík je prostorný, jednoduchá instalace
- snadná montáž
super
Max1 24-29"
Přidáno: 1. prosince 2023
(naposledy upraveno 1. prosince 2023)
Zakoupeno v GLOBAL – SPORT
Lehký, pevný, univerzální,
- šikovný, lehký, na sedlovce dobře drží
Ačkoli používám už druhý, zatím jsem zřejmě nevyužil plné zatížení; bez váhy po ruce se na cestách 8 kg obtížně odhaduje, takže člověk z opatrnosti spíš naloží méně, než by mohl.
Nutná součást brašny.
- nejde použít na kola s V brake brzdami,což jsem nikde nevyčetl.
- Sedl i na rám přes kotoučovou brzdu
- Bytelný, vzhledově hezký- žádný laciný čajna vzhled
- Výborný je boční oblouk navíc- brašny nemůžou přijít do kontaktu s dráty v zadní části, jako v případě jen "V" nožiček
- Má šroubovací úchyt na zadní světlo/odrazku (čili jde případně odmontovat, pokud ho někdo nevyužije, nebo se mu nelíbí)
- Mě by vyhovoval o 3cm delší v zadní části a i o 3cm širší (používám brašny TECTAKE 35L) , ale nic zásadního
- Musel jsem ho rukou trochu roztáhnout o cca 2-3cm, ale to byla otázka 10 vteřin
- Ten "tříhlavý" gumicuk opravdu nějak nechápu, ale stejně používám pásky s přezkami, které byly u brašny...
Mám Author rám 26", brzdy Tektro Draco a nechtěl jsem nosič s přídavným prodloužením/rozšířením spodních šroubů kvůli kotoučovým brzdám (je pak na závit v rámu velká páka a bál bych se, že úchyt v rámu, který není úplně bytelný, by se např. při seskočení z obrubníku atp. mohl vylomit!) a tento nosič mi sedl přesně po lehkém roztažení rukou o cca 2-3cm. Trubky jsou opravdu poměrně tlusté, na fotce tak robusně nevypadají- ale vzhledu to spíše přidává do plusu. JSEM VELICE SPOKOJENÝ!
pevný, nastavitelný, doporučuji
- kompatibilita
- snadná montáž
- provedení
doporučuji
- šikovný nosič na kolo včetně blatníku
Spokojenost, líbí se
- Nedá se nastavit sklon, je pevné
- cena a provedení
- perfektní držák na kolo,
- kvalitní materiál, lehká konstrukce,
- jednoduchá montáž, systém MTX QuickTrack
- Vyhovuje mi uchycení Topeak, mám na ně dvě různé brašny. Na lehkého gravela je to ideální řešení. Uchycení klipem umožňuje rychlou montáž i demontáž bez nářadí.
- Vzhledem, že to mám na karbonové lehoučké kolo je váha docela velká. Uchycení klipem je pohodlné, ale občas mi to trošku zavazí a dotýkám se stehny.
Nosič jsem musel vrátit, jelikož by příliš vysoko. Přesto, že mám rám M a nosič MTX BEAMRACK E je označen pro střední velikost kola, musel jsem ho nahradit nosičem pro velká kola MTX BEAMRACK V type. Ten je na moje kolo perfektní!
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »